Łazanki z kapustą, pieczarkami i białą fasolą

lubella
Łazanki z kapustą, pieczarkami i białą fasolą

0

0 / 0

Szybkie, tanie i smaczne danie na Twoim talerzu w mniej niż 15 minut tylko z Daniem na ciepło Lubelli. Wypróbuj i ciesz się smacznym daniem w kilka minut.

3

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella

160 g biała fasola w puszce

2 łyżecz. posiekana natka pietruszki

Przygotowanie


1

Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.

2

Do gotowego dania dodać odcedzoną fasolę z puszki, wymieszać.

3

Przed podaniem posypać zieleniną.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

403

kcal

Białka

20

gram

Węglowodany

69

gram

Tłuszcze

2

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły