Łazanki z kapustą, pieczarkami i białą fasolą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Łazanki z kapustą, pieczarkami i białą fasolą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977561428.jpeg&w=3840&q=75)
Szybkie, tanie i smaczne danie na Twoim talerzu w mniej niż 15 minut tylko z Daniem na ciepło Lubelli. Wypróbuj i ciesz się smacznym daniem w kilka minut.
0
0 / 0
Szybkie, tanie i smaczne danie na Twoim talerzu w mniej niż 15 minut tylko z Daniem na ciepło Lubelli. Wypróbuj i ciesz się smacznym daniem w kilka minut.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella
160 g biała fasola w puszce
2 łyżecz. posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
1
Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.
2
Do gotowego dania dodać odcedzoną fasolę z puszki, wymieszać.
3
Przed podaniem posypać zieleniną.