Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa powstała przypadkiem i zupełnie spontanicznie; miałem robić rybę po grecku, ale okazało się, że mam tylko dwa płaty dorsza, napoczętą paczkę szpinaku i końcówkę lazanii...
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
7 | Sztuk | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Filety z dorsza
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |