Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lazania z cukinią i mięsem wołowym to najlepszy pomysł na danie, gdy brak Ci pomysłów, a chcesz zjeść coś konkretnego. Wypróbuj nasz przepis, a nie będziesz zawiedziony. Łatwa do wykonania, szybka w przygotowaniu i bardzo sycąca. Lazanię z cukinią i mięsem wołowym podaj z passatą z Łowicza, by wzbogacić jej smak.
3 | Sztuki |
cukinia
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
250 | Gramów |
Ser ricotta
|
|
350 | Gramów |
parmezan
|
|
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |