Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealny przepis dla wszystkich na diecie bezmięsnej (wegetariańskiej) - warzywna lasagne. Nasz oryginalny pomysł na popularne włoskie danie, to dowód obalający stereotyp, że lasagne jest daniem pracochłonnym - poznaj wersję "kanapkową"!
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
mozzarella
|
|
30 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej