0

Składniki

250 Gramów
1 Opakowanie
ingridient
Czekodżem Brzoskwiniowy Łowicz
100 Gramów
wiórki kokosowe
400 Mililitrów
mleko 3,2%
1 Sztuka
Laska wanilii
1 Sztuka
jajko
1 Szczypta
sól
0.5 Szklanki
Olej roślinny
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mąkę Lubella połącz z cukrem i solą w misce. Dodaj ziarna wanilii, mleko i jajko, starannie wymieszaj.
  2. Gotowe ciasto smaż na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju aż będzie miało złocisty kolor. Usmaż 6 sztuk.
  3. Weź okrągłą formę, ułóż na dnie na zakładkę ciasto. Przekładaj płaty ciasta Czekodżemem brzoskwiniowym Łowicz - powtórz tę czynność 6 razy. Ostatnią warstwę posyp wiórkami kokosowymi.
  4. Schłódź lasagne w lodówce przez 40 minut, następnie pokrój ją na porcję.

Podobne przepisy

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Tort czekoladowy z pomarańczami

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Tort czekoladowy z pomarańczami

Profiterolki wypełnione Czekodżemem Brzoskwiniowym i oblane ...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Profiterolki wypełnione Czekodżemem Brzoskwiniowym i oblane miękką, przypieczoną bezą

Naleśniki z pomarańczami i sosem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Naleśniki z pomarańczami i sosem

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pączki serowe

Przepis
Średni Do 40 min
Pączki serowe

Ciasteczka owsiane z dżemem

Przepis
Średni Do 40 min
Ciasteczka owsiane z dżemem

Ciasto z sercem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!