0

Składniki

250 Gramów
1 Opakowanie
ingridient
Czekodżem Brzoskwiniowy Łowicz
100 Gramów
wiórki kokosowe
400 Mililitrów
mleko 3,2%
1 Sztuka
Laska wanilii
1 Sztuka
jajko
1 Szczypta
sól
0.5 Szklanki
Olej do smażenia
2 Łyżki
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mąkę Lubella połącz z cukrem i solą w misce. Dodaj ziarna wanilii, mleko i jajko, starannie wymieszaj.
  2. Gotowe ciasto smaż na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju aż będzie miało złocisty kolor. Usmaż 6 sztuk.
  3. Weź okrągłą formę, ułóż na dnie na zakładkę ciasto. Przekładaj płaty ciasta Czekodżemem brzoskwiniowym Łowicz - powtórz tę czynność 6 razy. Ostatnią warstwę posyp wiórkami kokosowymi.
  4. Schłódź lasagne w lodówce przez 40 minut, następnie pokrój ją na porcję.

Podobne przepisy

Ciasteczka owsiane z dżemem

Przepis
Średni Do 40 min
Ciasteczka owsiane z dżemem

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Ciasto z sercem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Drożdżowo-dżemowe rollsy śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Drożdżowo-dżemowe rollsy śniadaniowe

Kakaowe Pancakes

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowe Pancakes

Kakaowe serca

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!