Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo łatwa do zrobienia i nawet jak ktoś nie lubi szpinaku, to na pewno będzie smakowała.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Łyżeczka |
świeża bazylia
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
900 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
500 | Gramów | ||
0.25 | Szklanki |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Sztuka | ||
7 | Sztuk |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
mozzarella
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
10 | Dekagramów |
Ser gouda tłusty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |