Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Błyskawiczne, sycące dania obiadowe to prawdziwe zbawienie dla wszystkich zapracowanych osób! Z Uwielbiam możesz przygotować szybkie lasagne z mięsem wołowym, makronem i boczniakami, oblane aromatycznym sosem o delikatnym posmaku czosnku i rozmarynu.
1 | Sztuka |
makaron Lubella lasagne
|
|
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
5 | Sztuk | ||
1 | Sztuka | ||
300 | Gramów |
Boczniaki
|
|
150 | Gramów |
ser żółty
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
150 | Mililitrów |
woda
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Gałązki |
rozmaryn
|
|
0.5 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |