Lasagne meksykańska

m7
Lasagne meksykańska

0

0 / 0

Dla wielbicieli fasoli na ostro!

13

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 pusz. fasola czerwona konserwowa

1 pusz. fasola biała konserwowa

1 pusz. kukurydza konserwowa

3 szcz. sól

3 szcz. pieprz

0.50 łyżeczka papryka ostra

0.50 łyżeczka papryka słodka

0.50 l woda

20 g olej

300 g koncentrat pomidorowy łowicz

1 szt. cebula

2 szt. ząbek czosnku

5 szt. makaron lasagne

Przygotowanie


1

Gotowe!

2

Układamy na przemian płaty makaronu i sos.

3

Naczynia niczym nie przykrywamy.

4

Najwygodniej zrobić sos na dużej patelni.

5

Można 5 minut przed ostatecznym wyjęciem oprószyć danie żółtym serem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły