Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
1. Przygotowanie sosu - obsmażamy zmielone mięso i cebulę, dodajemy sos pomidorowy (Kotlin), krótko dusimy 2. Układanie Lasagni - na dnie brytfanki układamy warstwę płaty makaronu, polewamy częścią sosu i to wszystko 4 razy 3. Ułożone warstwy Lasagni posypujemy startym serem 4. Pieczemy Lasagne w 180°C - 15 minut pod przykryciem, zdejmujemy pokrywkę i dalej pieczemy przez 12 minut 5. Upieczoną Lasagne porcjujemy i jemy
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Gramów | ||
250 | Gramów |
makaron Lubella lasagne
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1.5 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |