Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Langosz z ziemniakami to smaczny i sycący placek drożdżowy pochodzący z kuchni węgierskiej. To świetny wybór na obiad lub przekąskę na różnego rodzaju imprezach i przyjęciach. Połączenie chrupiącej skórki z miękkim środkiem i ciągnącym się serem wraz z boczkiem na wierzchu zasmakuje wszystkim miłośnikom bogatych smaków. Życzymy smacznego!
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
ziemniaki ugotowane
|
|
175 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cukier
|
|
7 | Gramów |
Drożdże suszone
|
|
1 | Sztuka |
Olej do smażenia
|
|
300 | Gramów |
śmietana 18%
|
|
200 | Gramów |
Starty żółty ser
|
|
250 | Gramów |
boczek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |