Kwieciste cannelloni
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
goodfoodlover
![Kwieciste cannelloni](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973296878.jpeg&w=3840&q=75)
Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!
1
0 / 0
Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szczyp. sól, pieprz
250 g łosoś wędzony
50 g cebulka marynowana
1 szt. ser ricotta
3 łyżka oliwa z oliwek
250 g makaron cannelloni lubella
Przygotowanie
Przygotuj składniki
Pokrój wędzonego łososia, marynowaną cebulkę (najlepiej zrobić samemu ale można też kupić gotową) i skrusz ser.
Wymieszaj i dopraw wszystkie składniki
Makaron ugotowany al dente nafaszeruj i udekoruj kwiatami niezapominajki (opcjonalnie)