Kwieciste cannelloni

goodfoodlover
Kwieciste cannelloni

1

0 / 0

Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

2 szczyp. sól, pieprz

250 g łosoś wędzony

50 g cebulka marynowana

1 szt. ser ricotta

3 łyżka oliwa z oliwek

250 g makaron cannelloni lubella

Przygotowanie


1

Przygotuj składniki

2

Pokrój wędzonego łososia, marynowaną cebulkę (najlepiej zrobić samemu ale można też kupić gotową) i skrusz ser.

3

Wymieszaj i dopraw wszystkie składniki

4

Makaron ugotowany al dente nafaszeruj i udekoruj kwiatami niezapominajki (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na porcję


Energia

757

kcal

Białka

38

gram

Węglowodany

96

gram

Tłuszcze

21

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły