Kwieciste cannelloni
goodfoodlover
Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!
Wartości odżywcze na porcję
Energia
757
kcal
Białka
38
gram
Węglowodany
96
gram
Tłuszcze
21
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szczyp. sól, pieprz
250 g łosoś wędzony
50 g cebulka marynowana
1 szt. ser ricotta
3 łyżka oliwa z oliwek
250 g makaron cannelloni lubella
Przygotowanie
Przygotuj składniki
Pokrój wędzonego łososia, marynowaną cebulkę (najlepiej zrobić samemu ale można też kupić gotową) i skrusz ser.
Wymieszaj i dopraw wszystkie składniki
Makaron ugotowany al dente nafaszeruj i udekoruj kwiatami niezapominajki (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na porcję
Energia
757
kcal
Białka
38
gram
Węglowodany
96
gram
Tłuszcze
21
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.