Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cannelloni nadziewane serem ricotta, wędzonym łososiem i marynowaną cebulą. Brzmi smakowicie? Dodatkowo jeszcze świetnie wygląda. W naszym przepisie kwieciste cannelloni ukoronowane jest niezapominajkami!
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
250 | Gramów |
Łosoś wędzony
|
|
50 | Gramów |
Cebulka marynowana
|
|
1 | Sztuka |
Ser ricotta
|
|
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |