Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Trochę góralskich smakołyków w Twojej kuchni! Niech zagości różnorodność i bogactwo smaków. Bardzo kwaśna, charakterna zupa na bazie kiszonej kapusty.
2 | Litry |
woda
|
|
500 | Gramów |
żeberka wieprzowe
|
|
500 | Gramów |
Wędzone żeberka
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżeczki |
suszony majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |