Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj niezawodny przepis na - jedną z najpopularnieszych potraw świątecznych - kutię. Choć przygotowanie jej wymaga nieco czasu i doświadczenia w kuchni, to jej przepyszny smak wynagradza cały wysiłek! Do jej przygotowania zaopatrz się w: miód, olejek waniliowy, mak, pszenicę oczyszczoną, cukier, migdały, orzechy oraz rodzynki.
5 | Łyżeczek |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
Olejek waniliowy
|
|
300 | Gramów |
Pszenica oczyszczona
|
|
500 | Gramów |
Mak
|
|
300 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
200 | Gramów |
orzechy
|
|
100 | Gramów |
rodzynki
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |