Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kurki w zalewie na długie zimowe wieczory, idealne do kolacji.
1 | Kilogram |
Kurki
|
|
1 | Łyżeczka |
gorczyca
|
|
1 | Litr |
woda
|
|
1.5 | Szklanki |
ocet
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
sól
|
|
4.5 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |