Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kurczak z serem w cieście francuskim to idealna propozycja na przekąskę lub na imprezę z przyjaciółmi. Pyszne na zimno i na ciepło.
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
0.5 | Sztuki | ||
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Sztuka |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa do kurczaka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |