0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos jasny uniwersalny Łowicz
2 Sztuki
pierś kurczaka
1 Łyżka
Olej rzepakowy
0.75 Szklanki
Zielony groszek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kurczaka pokrój w kosteczkę.
  2. Podsmaż pokrojonego kurczaka na rozgrzanym oleju doprawiając go solą i pieprzem.
  3. Zalej jasnym sosem uniwersalnym Łowicz.
  4. Dodaj zielony groszek oraz ser pleśniowy lub żółty.
  5. Duś przez chwilę aż ser się rozpuści.
  6. Podawaj od razu.

Podobne przepisy

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Krewetki na ostro

Łatwy Do 15 min
Krewetki na ostro

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

Łatwy Do 40 min
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz
Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Lasagne pod pierzynką

Łatwy Do 1,5 godz
Lasagne pod pierzynką

Łazankowe trendy

Średni Do 40 min
Łazankowe trendy

Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem, bazylią i cukinią

Marchewki pieczone z sosem feta

Łatwy Do 40 min
Marchewki pieczone z sosem feta

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!