0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos jasny uniwersalny Łowicz
2 Sztuki
pierś kurczaka
1 Łyżka
Olej rzepakowy
0.75 Szklanki
Zielony groszek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kurczaka pokrój w kosteczkę.
  2. Podsmaż pokrojonego kurczaka na rozgrzanym oleju doprawiając go solą i pieprzem.
  3. Zalej jasnym sosem uniwersalnym Łowicz.
  4. Dodaj zielony groszek oraz ser pleśniowy lub żółty.
  5. Duś przez chwilę aż ser się rozpuści.
  6. Podawaj od razu.

Podobne przepisy

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

FUSILLI CON POLLO E BROCCOLI

Przepis
Łatwy Do 40 min
FUSILLI CON POLLO E BROCCOLI

Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupow...

Przepis
Średni Do 2 godz
Jednogarnkowe męskie danie z boczkiem i kiełbasą w ketchupowej zalewie

Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Kaszotto z kurczakiem, marchewką i groszkiem

Krewetki na ostro

Przepis
Łatwy Do 15 min
Krewetki na ostro

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Lasagne pod pierzynką

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Lasagne pod pierzynką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!