0

Składniki

2 Sztuki
pierś kurczaka
4 Sztuki
boczek
1 Dekagram
sól
1 Łyżka
przyprawa do kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Piersi z kurczaka,myjemy osuszamy ,kroimy na pół - wzdłuż. Przyprawiamy solą, pieprzem , przyprawą do kurczaka.
  2. Owijamy plastrami boczku, smarujemy olejem, smażymy na grillu, na patelni, lub w piekarniku. Smacznego:D

Opis

Szybko, smacznie, na każdą okazję a nawet i bez :D

Podobne przepisy

Kolanka na boczku

Łatwy Do 40 min
Kolanka na boczku

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz
Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Pita z grillowanym kurczakiem

Łatwy Do 1 godz
Pita z grillowanym kurczakiem

Spaghetti alla carbonara

Łatwy Do 40 min
Spaghetti alla carbonara

Wstążki w śmietanie

Łatwy Do 15 min
Wstążki w śmietanie

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Średni Do 1 godz
Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Leczo z cebuli

Łatwy Do 3 godz
Leczo z cebuli

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!