0

Składniki

2 Sztuki
pierś kurczaka
4 Sztuki
boczek
1 Dekagram
sól
1 Łyżka
przyprawa do kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Piersi z kurczaka,myjemy osuszamy ,kroimy na pół - wzdłuż. Przyprawiamy solą, pieprzem , przyprawą do kurczaka.
  2. Owijamy plastrami boczku, smarujemy olejem, smażymy na grillu, na patelni, lub w piekarniku. Smacznego:D

Opis

Szybko, smacznie, na każdą okazję a nawet i bez :D

Podobne przepisy

Kolanka na boczku

Łatwy Do 40 min.

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz.

Pita z grillowanym kurczakiem

Łatwy Do 1 godz.

Spaghetti alla carbonara

Łatwy Do 40 min.

Wstążki w śmietanie

Łatwy Do 20 min.

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Średni Do 1 godz.

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!