Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
To przespis od mojego znajomego chińczyka wart spróbowania:) bardzo ważne jest zachowanie proporcji sosu wtedy ma idelany smak ja go robie jeszcze z pędami bambusa z ananasem -takie jest na fotce ,albo z mini kolbami kukurydzy .Wszytkie opcje smakują wybornie
100 | Mililitrów |
Ocet 6%
|
|
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Ombir świeży
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
6 | Sztuk |
Plastry ananasa
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |