0

Składniki

1 Szczypta
chili
0.5 Litra
Wywar z kości
7 Sztuk
Podudzie z kurczaka
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Porządnie natrzeć kurczaka chili , następnie czosnek starty na tarce drobniutko też natrzeć kurczaka
  2. Układamy w żaroodpornym naczyniu następnie zalewamy wywarem z rosołu robi się taki czerwony sosik zapiekamy 1,5 godziny w 170 stopniach

Opis

Są pikantne ale dobre

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Przepis
Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Pappardelle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!