0

Składniki

1 Szczypta
chili
0.5 Litra
Wywar z kości
7 Sztuk
Podudzie z kurczaka
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Porządnie natrzeć kurczaka chili , następnie czosnek starty na tarce drobniutko też natrzeć kurczaka
  2. Układamy w żaroodpornym naczyniu następnie zalewamy wywarem z rosołu robi się taki czerwony sosik zapiekamy 1,5 godziny w 170 stopniach

Opis

Są pikantne ale dobre

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti

Indyjskie Bhaji

Przepis
Średni Do 40 min
Indyjskie Bhaji

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Diabelskie Pappardelle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Samosy - indyjskie pierożki

Przepis
Średni Do 1 godz
Samosy - indyjskie pierożki

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!