0

Składniki

1 Szczypta
chili
0.5 Litra
Wywar z kości
7 Sztuk
Podudzie z kurczaka
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Porządnie natrzeć kurczaka chili , następnie czosnek starty na tarce drobniutko też natrzeć kurczaka
  2. Układamy w żaroodpornym naczyniu następnie zalewamy wywarem z rosołu robi się taki czerwony sosik zapiekamy 1,5 godziny w 170 stopniach

Opis

Są pikantne ale dobre

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Spaghetti

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min
Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Pappardelle

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!