Kurczak w sosie chili
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kurczak w sosie chili](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976509553.jpeg&w=3840&q=75)
Są pikantne ale dobre
0
0 / 0
Są pikantne ale dobre
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
7 porcji
Składniki
1 szczyp. chili
0.50 l wywar z kości
7 szt. podudzie z kurczaka
1 szt. czosnek
Przygotowanie
1
Porządnie natrzeć kurczaka chili , następnie czosnek starty na tarce drobniutko też natrzeć kurczaka
2
Układamy w żaroodpornym naczyniu następnie zalewamy wywarem z rosołu robi się taki czerwony sosik zapiekamy 1,5 godziny w 170 stopniach