0

Składniki

1 Szczypta
chili
0.5 Litra
Wywar z kości
7 Sztuk
Podudzie z kurczaka
1 Sztuka
czosnek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Porządnie natrzeć kurczaka chili , następnie czosnek starty na tarce drobniutko też natrzeć kurczaka
  2. Układamy w żaroodpornym naczyniu następnie zalewamy wywarem z rosołu robi się taki czerwony sosik zapiekamy 1,5 godziny w 170 stopniach

Opis

Są pikantne ale dobre

Podobne przepisy

Kociołek warzywny

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Diabelskie Pappardelle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Pappardelle

Indyjskie Bhaji

Przepis
Średni Do 40 min
Indyjskie Bhaji

Samosy - indyjskie pierożki

Przepis
Średni Do 1 godz
Samosy - indyjskie pierożki

Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa z makaronem świdry

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!