Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomysł na taka panierkę "podrzuciły" mi dziewczyny na forum:) spróbowałam i wyszedł ok kurczak z tego przepisu jest miękki w środku i chrupiący na zewnątrz poza tym pikantny a u mnie wszyscy za takim przepadają.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
papryka ostra
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa maggi
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1.5 | Szklanki |
płatki kukurydziane
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
1 | Szklanka |
olej
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
4 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |