Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dzięki dodatkowi parmezanu panierka jest chrupiąca i ma złoty kolor :-)
1 | Sztuka |
parmezan tarty
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka |
Podwójna pierś z kurczaka
|
|
0.25 | Sztuki |
Główka kapusty świeżej
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
5 | Sztuk |
Ziemniak
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
1 | Łyżka |
POSIEKANY KOPEREK
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |