Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kurczak w krakersach czemu nie? przepis http://kuchniana5.blox.pl/2010/04/Kurczak-w-krakersach.html
500 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
250 | Gramów |
Krakersy
|
|
4 | Sztuki |
pierś kurczaka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |