Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz inspiracji na aromatyczny obiad lub smaczną kolację? Poznaj przepis na kurczaka tikka masala, który zasmakuje każdemu, kto ceni sobie intensywne potrawy. Soczyste kawałki kurczaka marynowane w jogurcie i bogatej mieszance przypraw serwuj z delikatnym ryżem, aby stworzyć zrównoważone połączenie smaków. Życzymy smacznego!
500 | Gramów |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Ząbki |
czosnek
|
|
30 | Gramów |
imbir
|
|
100 | Mililitrów |
śmietana 18%
|
|
100 | Mililitrów |
jogurt naturalny
|
|
300 | Mililitrów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
Sos curry
|
|
50 | Mililitrów |
sok z cytryny
|
|
1 | Pęczek |
Natka kolendry
|
|
1 | Szczypta |
kmin rzymski
|
|
1 | Szczypta |
Kolendra mielona
|
|
1 | Szczypta |
chilli w płatkach
|
|
1 | Szczypta |
Mieszanka garam masala
|
|
1 | Szczypta |
Kurkuma
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |