Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa wywodzi się z Indii. Nie jest to inna wersja biryani, czyli indyjskiego ryżu z kurczakiem, ale jest równie pyszny i doskonały na każdą okazję.
1 | Szczypta |
kolendra
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.25 | Łyżeczki |
Masala
|
|
4 | Sztuki |
udko z kurczaka
|
|
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
4 | Łyżki |
jogurt naturalny
|
|
2 | Łyżki |
imbir
|
|
0.5 | Łyżki |
kolendra
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżki |
Kurkuma
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |