Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
1 | Puszka |
Mleko kokosowe
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Pierś z kurczaka podwójna
|
|
1 | Szklanka |
Śmietana 30%
|
|
1 | Sztuka |
Kawałek imbiru
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
4 | Ząbki |
czosnek
|
|
3 | Łyżeczki |
Pasta curry
|
|
1 | Łyżeczka |
Czosnek granulowany
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Imbir mielony
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
4 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów |
Mrożona mieszanka chińska
|
|
300 | Gramów |
ryż jaśminowy
|
|
50 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Garść |
Świeża kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |