Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Filety z kurczaka w panierce z dodatkiem sosu.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
50 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
imbir
|
|
0.5 | Sztuki |
Filet z kury
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Paluszki słone
|
|
2 | Łyżki |
musztarda
|
|
1 | Łyżka |
miód
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |