Kulki mięsne z pieczarkami

m7
Kulki mięsne z pieczarkami

0

0 / 0

Kolejny eksperyment z mięsem mielonym.

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 łyżecz. czosnek

1 szt. jajko

1 łyżka przyprawa do mięsa

4 łyżka olej

50 dag. szynka

30 dag. pieczarki

Przygotowanie


1

Do mięsa dodajemy jajko oraz przyprawy. Wyrabiamy. Formujemy placuszki,układamy pieczarki pokrojone w kostkę, zawijamy i formujemy kulki. Panierujemy w bułce i smażymy.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły