0

Składniki

1 Łyżeczka
czosnek
1 Sztuka
jajko
1 Łyżka
Przyprawa do mięsa
4 Łyżki
olej
50 Dekagramów
szynka
30 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodajemy jajko oraz przyprawy. Wyrabiamy. Formujemy placuszki,układamy pieczarki pokrojone w kostkę, zawijamy i formujemy kulki. Panierujemy w bułce i smażymy.

Opis

Kolejny eksperyment z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Penne z grzybami

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Syciliaano Paradizo

Przepis
Średni Do 1 godz
Syciliaano Paradizo

Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Kotlety z ryżu i pieczarek

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety z ryżu i pieczarek

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 40 min
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!