0

Składniki

1 Łyżeczka
czosnek
1 Sztuka
jajko
1 Łyżka
Przyprawa do mięsa
4 Łyżki
olej
50 Dekagramów
szynka
30 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodajemy jajko oraz przyprawy. Wyrabiamy. Formujemy placuszki,układamy pieczarki pokrojone w kostkę, zawijamy i formujemy kulki. Panierujemy w bułce i smażymy.

Opis

Kolejny eksperyment z mięsem mielonym.

Podobne przepisy

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Penne z grzybami

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Roladki z bakłażana w sosie meksykańskim

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!