Kulki mięsne z pieczarkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kulki mięsne z pieczarkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973056448.jpeg&w=3840&q=75)
Kolejny eksperyment z mięsem mielonym.
0
0 / 0
Kolejny eksperyment z mięsem mielonym.
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 łyżecz. czosnek
1 szt. jajko
1 łyżka przyprawa do mięsa
4 łyżka olej
50 dag. szynka
30 dag. pieczarki
Przygotowanie
1
Do mięsa dodajemy jajko oraz przyprawy. Wyrabiamy. Formujemy placuszki,układamy pieczarki pokrojone w kostkę, zawijamy i formujemy kulki. Panierujemy w bułce i smażymy.