Kuleczki orzechowo-kakaowe z kokosem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Kuleczki orzechowo-kakaowe z kokosem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1851-1702057603539.jpeg&w=3840&q=75)
Niedawno wymyśliłam te kuleczki łatwo sie je robi a są naprawdę pyszne:)
0
0 / 0
Niedawno wymyśliłam te kuleczki łatwo sie je robi a są naprawdę pyszne:)
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
0.50 szkl. cappuccino
0.50 szkl. cukier
1.50 szkl. orzechy włoskie mielone
1 łyżka kakao decomorreno
3 łyżka kokos
Przygotowanie
1
Do miski dajemy orzechy, cukier, kakao i 4 łyżki cappuccino (ciasto nie ma być tak bardzo wodniste bo kulki wyjdą za miękkie wiec uważać z cappuccino). To wyrabiamy ręka.
2
Formujemy kulki które obtaczamy w kokosie. Wkładamy na kilka godzin do lodówki.