Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Propozycja na świąteczny stół - pyszny, drożdżowy kulebiak z kapustą i grzybami. Będzie idealny do barszczu. Można go też upiec po świętach i wykorzystać pozostałości kapusty wigilijnej.
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
45 | Gramów |
drożdże
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.75 | Kostki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
45 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
majeranek
|
|
0.3 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.2 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |