Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny, tradycyjny kulebiak jak u babci. Kulebiak z ciasta drożdżowego wypełniony świątecznym farszem z kapustą i grzybami.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
20 | Gramów |
drożdże
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
5 | Sztuk |
grzyby suszone
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
0.5 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Sztuki |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |