Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Marzy Ci się meksykańska kuchnia? Nawet się nie spodziewasz, jak prosto ją przyrządzisz! Już Pani Pikantnej w tym głowa ;-) Ze składników dostępnych w każdym sklepie – na przykład takich jak ketchup, możesz urządzić prawdziwie meksykańską fiestę w Twoim własnym domu!
350 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
150 | Mililitrów |
Woda przegotowana
|
|
500 | Gramów | ||
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
250 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
1 | Sztuka |
Sałata masłowa
|
|
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszona bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |