Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kukurydziane jeżyki pamiętam jeszcze z dzieciństwa, robiłam je jak miałam kilka lat. Teraz urozmaiciłam je bakaliami i podaję w towarzystwie budyniu ugotowanego na bazie soku Kubuś. Taka śniadaniówka przypadnie do gustu za równo dużemu, jak i małemu łasuchowi i doda mu dużo energii do nauki i zabawy.
Kukurydziane jeżyki z bakaliami: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
margaryna
|
|
30 | Gramów |
cukier puder
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżka |
rodzynki
|
|
1 | Łyżka |
Orzechy laskowe
|
|
1 | Łyżka |
żurawina suszona
|
|
2 | Łyżki |
pestki słonecznika
|
|
Budyń Kubusiowy: |
|||
500 | Mililitrów | ||
1 | Opakowanie |
budyń waniliowy bez cukru
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |