Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo szybka zupa, która przypomniała się mojej babci po latach i weszła do kanonu moich ulubionych. Gotowała ją w czasie wojny moja prababcia. Jeśli lubisz zbierać grzyby to najdroższy składnik masz z głowy. Szybko, taniutko a przepysznie.
2 | Dekagramy |
Prawdziwki suszone
|
|
4 | Łyżki |
Kasza jaglana
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1.5 | Sztuki |
kostka rosołowa
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |