Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proste ciasto ucierane ze śliwkami i jabłkami sprawdzi się do popołudniowej kawy. Jest proste w przygotowaniu i zawsze wychodzi. Polecamy!
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
3 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
20 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
20 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
70 | Dekagramów | ||
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Sztuki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |