Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zaskakujący przepis na kruche tarteletki z delikatnym nadzieniem jajeczno-krabowym z dodatkiem chrzanu, idealnie sprawdzi się jako przystawka na przyjęciu.
125 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
6 | Sztuk |
Paluszki krabowe
|
|
1 | Pęczek |
szczypiorek
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
majonez Krakus
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |