Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niezwykle ciekawe połączenie kruchego ciasta, z budyniem waniliowym, dżemem z czarnej porzeczki Łowicz oraz winogron. Całość jest idealnie zrównoważona smakiem i konsystencją. Jest krucho, kremowo, słodko i kwaśno. Czyli idealnie :)
Ciasto: |
|||
230 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
Masa budyniowa: |
|||
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
Dodatkowo: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
15 | Sztuk |
Winogrona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |