Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kruche ciasto z serowo-wiśniowym kremem zachwyci każdego. Słodki ser z kwaśnymi wiśniami stanowi idealny duet.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
275 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
migdały
|
|
50 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
500 | Gramów |
twaróg półtłusty
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
500 | Gramów |
wiśnie
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |