Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kruche ciasto z dżemem jagodowym, bezą i wiśniami to prawdziwe niebo w gębie. Słodko-kwaśne połączenie to idealny balans smaków.
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżki |
Śmietana gęsta
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
0.5 | Opakowania |
kisiel wiśniowy bez cukru
|
|
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki |
wiśnie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |