Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepyszne ciasto do kawy - słodkie, miękkie, delikatne z chrupiącą warstwą migdałów.
800 | Mililitrów |
mleko
|
|
500 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
9 | Sztuk |
Jaja kurze
|
|
1 | Sztuka |
Budyń
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Budyń w proszku śmietankowy bez cukru
|
|
1 | Sztuka |
Mleko skondensowane
|
|
2 | Sztuki |
Śmietana fix
|
|
24 | Dekagramy |
cukier
|
|
24 | Dekagramy |
mąka pszenna
|
|
10 | Dekagramów |
płatki migdałowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |