Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Królewiec to ciekawe połączenie ciasta kruchego i biszkoptu z masa budyniową. Ciasto jest pracochłonne, ale warte poświęcenia każdej minuty.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
5 | Łyżeczek |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
5 | Sztuk |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
Cukier wanilinowy
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
2.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
5 | Łyżek |
Mąka gryczana
|
|
15 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
8 | Dekagramów |
cukier
|
|
8 | Dekagramów |
cukier
|
|
25 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
30 | Dekagramów |
Mąka pszenna razowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |