Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawę tę można podawać z gorącym barszczykiem na obiad lub kolację. Oraz na urodzinowe przyjęcie.
1 | Kilogram |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Kilograma |
pieczarki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1.5 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |