Example thumb
0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
sos jasny uniwersalny Łowicz
500 Gramów
Krewetki mrożone
1 Sztuka
Papryczka chili
3 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
Natka pietruszki
1 Sztuka
Oliwa do smażenia
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Na rozgrzanej oliwie podsmaż posiekany czosnek i pokrojoną w plasterki papryczkę chilli. Dodaj rozmrożone krewetki. Smaż 5 minut.
  2. Zalej sosem jasnym uniwersalnym Łowicz. Duś kolejne 4 minuty do podgrzania sosu. Przed podaniem posyp świeżą natką pietruszki. Najlepiej podawaj ze świeżym pieczywem typu ciabatta.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!