Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mocno czosnkowe krewetki podane z aromatycznym sosem warzywnym z ziołami prowansalskimi i makaronem to pyszne i efektowne połączenie. Przepis sprawdzi się na uroczysty obiad lub kolację.
110 | Gramów |
Krewetki
|
|
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Łyżka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Słoik |
Sos Łowicz 8 warzyw po prowansalsku
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |