Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatne, puszyste ciasto, rozpływające się w ustach. Bardzo łatwe do wykonania nawet dla początkujących. Polecamy szczególnie fanom klasycznych kremówek.
1 | Łyżeczka |
Proszku do pieczenia
|
|
1 | Kostka |
Margaryny mlecznej
|
|
1 | Kostka |
margaryna mleczna
|
|
1 | Litr |
mleko
|
|
2 | Szklanki |
Mąki pszennej tortowej
|
|
1 | Szklanka |
Cukru
|
|
1 | Szklanka |
Cukru
|
|
3 | Sztuki |
Budynie kokosowe lub śmietankowe
|
|
1 | Sztuka |
MASA BUDYNIOWA:
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
1 | Sztuka |
MASA KOKOSOWA:
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
20 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |