Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kremówka, czyli kultowy deser, którego kruche ciasto francuskie przekładane gęstym kremem budyniowym wręcz rozpływa się w ustach. To świetna propozycja nie tylko na codzienne spotkania przy kawie lub herbacie, ale także ważne uroczystości i specjalne okazje. Jeśli lubisz słodkie wypieki i cenisz sobie kremowe smaki, kremówka jest idealnym wyborem.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
ciasto francuskie
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
3 | Łyżki |
budyń waniliowy
|
|
0.5 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżka |
Esencja waniliowa
|
|
2 | Łyżki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |