Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybka bardzo pożywna zupa-krem, która rozgrzeje nas w zimowe dni. Gęsty krem ziemniaczany przyprawiony gałką muszkatołową z dodatkiem pieczonego boczku to znakomite połączenie.
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Szklanka |
Sok jabłkowy
|
|
2 | Sztuki |
por
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
8 | Sztuk |
Boczek pieczony
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
0.5 | Pęczka |
szczypiorek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |