Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znakomita zupa krem z sezonowych warzyw. Polecamy krem z dyni i młodej marchewki wszystkim fanom gęstych zup.
500 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
750 | Gramów |
Dynia
|
|
20 | Gramów |
pistacje
|
|
100 | Gramów |
Ser topiony
|
|
15 | Sztuk |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |