Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dynia, czyli warzywo bogate w witaminy, minerały i cynk, a przy tym niskokaloryczne. Z tego też powodu warto je stosować jak najczęściej w kuchni. Sprawdź przepis na krem z dyni - doskonale rozgrzewający, a przy tym niezwykle apetyczny!
200 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
500 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
500 | Gramów |
Dynia
|
|
1 | Sztuka |
Makaron Lubella Jajeczna Gwiazdki
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
Laska cynamonu
|
|
1 | Sztuka |
Świeży imbir
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |