Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Krem z buraków z kozim serem to doskonały wybór dla osób, które cenią sobie zdrowe jedzenie i niebanalne połączenia smakowe. Doskonale sprawdzi się jako przystawka lub lekki obiad na ciepłe dni. Gładki, a jednocześnie lekko pikantny krem z buraków doskonale komponuje się z kozim serem, który nadaje całości kremowej konsystencji. Życzymy smacznego!
1 | Litr | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
burak
|
|
2 | Łyżki |
ocet balsamiczny
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
Syrop klonowy
|
|
4 | Łyżki |
Śmietana kremowa 30%
|
|
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
200 | Gramów |
Kozi ser
|
|
60 | Gramów |
Słonecznik łuskany
|
|
1 | Pęczek | ||
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |