Krem budyniowy w pucharkach
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Krem budyniowy w pucharkach](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976745256.jpeg&w=3840&q=75)
Na taki deser skusi się każdy:)
1
0 / 0
Na taki deser skusi się każdy:)
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kostka masło
1 l mleko
1 szt. budyń toffi
1 szt. budyń malinowy
8 szt. paluszki słone
Przygotowanie
1
Budynie gotujemy wg przepisu na opakowaniu w oddzielnych garnkach. Odstawiamy do wystudzenia. Następnie budyń toffi ucieramy z jedną połową masła, a budyń waniliowy z drugą połową masła.
2
budynie rozkładamy warstwami na przemian do pucharków. Dekorujemy paluszkami lub wg uznania.