1

Składniki

1 Kostka
masło extra
1 Litr
mleko
1 Sztuka
Budyń toffi
1 Sztuka
Budyń malinowy
8 Sztuk
Paluszki słone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budynie gotujemy wg przepisu na opakowaniu w oddzielnych garnkach. Odstawiamy do wystudzenia. Następnie budyń toffi ucieramy z jedną połową masła, a budyń waniliowy z drugą połową masła.
  2. budynie rozkładamy warstwami na przemian do pucharków. Dekorujemy paluszkami lub wg uznania.

Opis

Na taki deser skusi się każdy:)

Podobne przepisy

Pączki migdałowe

Średni Do 3 godz.

Puszysty sernik

Średni Do 40 min.

Pyszne gofry

Łatwy Do 40 min.

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz.

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 20 min.

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 20 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!