1

Składniki

1 Kostka
masło extra
1 Litr
mleko
1 Sztuka
Budyń toffi
1 Sztuka
Budyń malinowy
8 Sztuk
Paluszki słone
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Budynie gotujemy wg przepisu na opakowaniu w oddzielnych garnkach. Odstawiamy do wystudzenia. Następnie budyń toffi ucieramy z jedną połową masła, a budyń waniliowy z drugą połową masła.
  2. budynie rozkładamy warstwami na przemian do pucharków. Dekorujemy paluszkami lub wg uznania.

Opis

Na taki deser skusi się każdy:)

Podobne przepisy

Pączki migdałowe

Średni Do 3 godz
Pączki migdałowe

Puszysty sernik

Średni Do 40 min
Puszysty sernik

Pyszne gofry

Łatwy Do 40 min
Pyszne gofry

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!